Zenei album készül a népszerű rajzfilmsorozatból

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zenei album készül a népszerű rajzfilmsorozatból

Nagyítás

A Cartoon Network bejelentette a Steven Universe Soundtrack: Volume 1 című digitális albumot, amely az Emmy-jelölt sorozat dalait fogja tartalmazni. A népszerű sorozat egészen egyedi dallamvilágát maga a szerző, Rebecca Sugar (aki mellesleg a csatorna első női szerzője is) komponálta, és a legtöbb dalt ukuleléjén saját maga is adja elő.

Kapcsolódó cikkek

Interaktív rajzfilmsorozattal újít a Cartoon Network

A Steven Universe fülbemászó dalai rekord megtekintést értek el a közösségi médiában, valamint tömeges igény mutatkozott a kiadásukra- a Cartoon Network pedig reagált a rajongók igényeire. A sorozatban fontos szerepet játszó dalok gyűjteménye 2017. június 2-ától lesz elérhető a főbb digitális zenei áruházakban és a legnagyobb streamingszolgáltatásokon. A teljes számlistát a következő hetekben hozza nyilvánosságra a Cartoon Network, elsőként a közösségi oldalain:
A hanganyag a ma már több mint 120 epizódos rajzfilm kiemelt dalait tartalmazza, köztük a jól ismert főcímdalt.
Az újrakevert betétdalokat felvonultató albumot a sorozat alkotója, Rebecca Sugar és a stáb együtt készíti. A számok egy részét a szereplők, míg a többit maga Sugar adja elő.
Higgy Stevenben! Steven Universe félig ember, félig ékkő, aki a köldökéből áramló mágikus erők segítségével próbálja megtanulni, hogyan kell megmenteni az emberiséget. Bár Steven nem olyan erős, mint a többi ékkő és nem is olyan okos, de Gránát, Ametiszt és Gyöngy varázslatos kalandjainak hőseként idővel megtanul bánni az ékkő hatalmával. A Steven Universe hétvégenként 17:50-kor látható a Cartoon Networkön.

2017.04.20
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.