Szombaton újra megrendezésre kerül a Record Store Day

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Szombaton újra megrendezésre kerül a Record Store Day

Nagyítás

Szombaton világszerte tizedik, itthon hetedik alkalommal tartják meg a Record Store Day-t, azaz a lemezboltok napját. A rendezvényen többek közt Prince, Neil Young, David Bowie, a Pink Floyd, a Red Hot Chili Peppers, Madonna, a The Smiths lemezei és számos más kiadvány közül válogathatnak a rajongók.

Linkek

Record Store Day

A Record Store Day lényege, hogy a digitális zeneszolgáltatók mellett szóljon egy nap a hagyományos, fizikai hanghordozókról is. Ilyenkor különleges ínyencségekhez vagy rég nem látott kiadványokhoz jutnak hozzá a zenerajongók, ez most sincs másképp.
A Warner Music Group felhozatalából idén a klasszikusok kerülnek terítékre: David Bowie és Prince akár kilenc koronggal gazdagodhatnak – Bowie két kiadványa, a Bowpromo és Cracked Actor – Live Los Angeles ’74 jelenik meg szombaton, a Prince-fanok pedig hét lemezt (BatDance, I Could Never Take, I Wish U Heaven, Little Red Corvette / 1999, Partyman, Pop Life, Sing O’ The Times) is hazavihetnek a boltokból.
A két nagy legenda mellett olyan különlegességek kerülnek polcokra, mint egy 10 bakelites Ramones-csomag (Singles Box 76-79), egy 5 lemezes Goo Goo Dolls-kiadvány (Pick Pockets, Petty Thieves and Tiny Victories), egy Madonna dance mix, a Pink Floyd Interstellar Overdrive című korongja és egy Red Hot Chili Peppers-koncertlemez (Go Robot / Dreams Of A Samurai). Az említett megjelenések mellett a The Doors, a The Smiths, a Grateful Dead, a The Time, Lil Uzi Vert, a Halestorm, a The Head And The Heart, a Fleetwood Mac és a The Cars kavalkádjából, összesen 48 egyedi példány közül válogathatnak az érdeklődők.
(Magneoton/Warner Music)

2017.04.19
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.