Szeretne sikeres weboldal rendszert? Akkor SEO -zon!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

SEO, SEO, SEO = Sikeres weboldal!

A sikeres weboldal titkát nem tudjuk máshogy megfogalmazni, csak így. Ezen nincs mit szépíteni. Az igazság az, hogy gombamódon növekedtek az utóbbi időben azok a “vállalkozások” akik teleszórták a piacot a sablon weboldal rendszereikkel. “Pillanatok alatt el tudod készíteni, fillérekbe kerül, és milyen csoda jó” … Nekik. Már egy párszor említettük, hogy a sikeres weboldal, vagy sikeres webshop alappillére a megfelelő SEM (Search Engine Marketing) aminek az egyik szála a SEO (Search Engine Optimization). Megfigyelhető, hogy laikus emberekre alapoznak webshop, weboldal építést. Azért ezzel alaposan bagatellizálva a szakértő kezek munkáját. Elhiszem hogy a legolcsóbb megoldás, de Ön higgye el hogy nem a legjobb… De talán még az sem helytálló, hogy olcsó. A sikeres weboldal nem attól sikeres, hogy tömegsablonra épülő rendszerű szürkeséget választunk, ahol 5 perc leforgása alatt elkészül a honlap. De nem is attól, hogy csilli-villi és roppant jól mutat. A SEO, a piackutatás, a konkurencia figyelése, elemzése, a weboldal folyamatos javítása az ami valójában megteremti Önnek a sikeres weboldal rendszerét. Tehát a teljességet kell választani, nem a gyors megoldást.

Tehát szeretne sikeres weboldal rendszert?

Akkor ne olvadjon be a tömegbe, ne gondolja, hogy a havi (pl) 3-5 ezer forint miatt az ön oldala sikeres lesz. Ez nem bántás, vagy becsmérlés… távol álljon tőlünk. Egész egyszerűen a tisztánlátást szeretnénk elérni. Egyébként ha önnek most hasonló oldala van, akkor tényleg elmondhatja hogy sikeres weboldal rendszere van? Két válasz lehetséges… Igen, az van! Ennek valóban örülünk, de tényleg. Gondolom sok időt tölt az oldallal. Esetleg kampányolgat is Facebookon, Google-n. Vajon, lehetne jobb ez az oldal? Lehetne még sikeresebb? Nem fogja tudni a választ, mert nincs viszonyítási alapja. Ami nem is baj, csak sajna ez azt jelenti, hogy ön sosem dolgoztatott profikkal. A másik válasz lehetőség a “Nem, nem túl jó”. A fentiekkel szöges ellentétben Ön nem foglalkozik a weboldallal eleget, így a sikeres weboldal fogalmától kilométerekre kerül.

A fentiek sok emberre igazak is. Nyilván van kivétel, de az esetek 85%-ban megállja a helyét a fenti kijelentés. Nem muszáj elfogadni, de azt is elmondtuk, hogy a Webgod csapata közvetlen, és érthető nyelven kommunikál. Ebbe az is beletartozik, hogy meg sem próbáljuk a ködösítést.

sikeres weboldal készítés - webgodSikeres weboldal készítésnek rengeteg eleme van. Nem 5 perc alatt készül el!

Sikeres weboldal, csak akkor sikeres, ha drága is?

Dehogy. De mindenekelőtt vegyünk alapul egy oldalt, ami webshopokat ad ki bérbe. Havi 5000 Forintért. Nem történik semmi, csak 5000 forintért megadják önnek a lehetőséget, hogy kínlódhasson, küszködjön egy olyan oldallal, ami vagy sikeres lesz vagy nem. Nekik mindegy, hiszen a befolyt összeg X%-át beforgatják marketingbe, mely által újabb emberek lépnek be a rendszerbe… Ezért van az, hogy az ilyen oldalak heti több száz, akár ezer oldalt is kidobnak. Telítve a piacot értéktelen kacatokkal, tömeg oldalakkal, melyek sosem lesznek sikeresek, vagy nagyon ritkán, de ez sem rajtuk múlik. Sajnos egyre többet lehet látni vállalkozásokat is ilyen rendszerre épülni. Azért gondoljuk meg, hogy mennyire minősítjük magunkat… Kicsit fura minőségről beszélni, ha mi sem a minőséget választjuk… ugye?

Ez picit olyan, mint a weboldalak Ikeája. Megveszi az ember, aztán hazaviszi, és nekiáll összeszerelni. Annyi a különbség, hogy a bútorral nincs további teendő, még a weboldallal van. A sikeres weboldal tehát olyan egy picit, mint a kertesház is, azaz sosincs kész.

“Nah igen, de a weboldal készítők, a sikeres weboldal rendszereket több százezer forintért hozzák létre” – merülhet fel a kijelentés. Az igazság az, hogy nem így van. Amikor a wordpress, drupal és társai beérkeztek kis hazánkba, sokan felismerték, hogy ebből meg is lehet élni, csak meg kell tanulni az alapokat. Abban az időben valóban megállta volna a fenti kijelentés a helyét. Mára, jelentősen csökkent ez az árfekvés. A sikeres weboldal alaprendszere általában jóval olcsóbb lehet, mint a bérelt weboldal éves díja.

De akkor miért kerül mégis többe a siker?

Egy weboldal (legyen CMS, ha már erről beszélgetünk a legtöbbet) tehát olcsó is lehet, és mindemellett minőségi is. Nem itt van a kutya elásva. Hanem a SEO, SEO, SEO = Sikeres weboldal képletben. Meg kell értenünk, hogy ha nem foglalkozunk a dologgal akkor ne is várjunk csodát. A jó, és sikeres weboldal ügyfelet teremt. Ez igaz is, abban az esetben ha tényleg sikeres weboldal rendszerről van szó. Rengeteg plusz elem, lehetőség áll rendelkezésre annak érdekében hogy a siker, és az ügyfélteremtés bekövetkezzen. A weboldal szakértők szerintem a fentiekkel egyetértenek. Talán épp bólogatnak is, és akár a Google, akár Facebook, akár On-Page, Off-Page “linkelésre” gondolnak, mint szerves eleme a sikeres weboldal titkának, és azon lehetőségeknek opcióknak amik rendelkezésre állnak. Viszont ezt nem biztos, hogy a tömegoldalakkal együtt jár. Ezekhez szakértő kezek munkája kell.

Azt el tudjuk képzelni, hogy minimális lehetőséget adnak arra, hogy lehessen keresőoptimalizálást végezni a bérelt oldalakon, de ez mit sem ér, ha nem értünk hozzá. Azaz számunkra nem lesz sikeres weboldal a hozzá nem értésből. Tehát a sikeres weboldal jelen esetben az az oldal amelyik bérbe ad, és nem az az oldal ami ezen a rendszeren keresztül keletkezik. Ugye milyen fura… De igaz. Ők is a fentieket alkalmazzák, attól függetlenül, hogy ezt nem mondják 😉

Webgod – Sikeres weboldal, SEO, SEO, SEO …

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.