Ők az Ázsia Expressz szereplői

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ők az Ázsia Expressz szereplői

Ördög Nóra (forrás: TV2)

Ördög Nóra vezetésével indul Ázsia egzotikus vidékére, egy kihívásokkal teli kalandos utazásra hét bátor sztárpár. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja felvételére szerelmesek, barátok, rokonok is utaznak, hogy teljesítsék a több mint 5000 km-es távot.

Kapcsolódó cikkek

Jön az Ázsia Expressz, a TV2 új valóságshow-ja

Hamarosan a hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A TV2 vadonatúj reality műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnamból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több mint 5000 km-t megtéve.
Az útnak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila Berki Krisztiánnal vág neki. Ők éppúgy csak a műsor felvétele előtt találkoztak, mint a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka és párja, Pallavicini Zita őrgrófnő. A hírességek között vannak, akik régóta jól ismerik egymást. Muri Enikő Fésűs Nellyvel, míg Gaál Noémi Németh Lajossal vág neki a nem mindennapi útnak. R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával utazik, de szerelmespárok is próbára teszik magukat Ázsiában. Kulcsár Edina és Csuti, valamint a Drágám, add az életed! győztes párja, az Édes Életből is ismert Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is Vietnamba utazik.
Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink. A siker azon is múlik, ki mennyire tud hatékonyan együttműködni párjával, és hogyan oldják meg a felmerülő konfliktusokat. A párosok akár egymással is szövetkezhetnek, de az út végén csak egyikük érhet győztesként célba. A sztárokra extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések és embert próbáló küzdelem vár.
Az utazást a versenyzők mellett a reality műsorvezetője, Ördög Nóra is izgatottan várja, aki családjával együtt indul útnak. Az Ázsia Expresszt eddig tizenkét országban tűzték műsorra, összesen harminc évadot élt meg eddig a formátum.
(TV2)

2017.04.20
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.