Megindító videóval jelentkezik Big Sean

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Megindító videóval jelentkezik Big Sean

Nagyítás

Az amerikai rapper a hatósági brutalitás és a kisebbség ellen irányuló célzott bűncselekmények kérdését boncolgatja legújabb, Light című videoklipjében.

Big Sean már nem először emelte fel a hangját az értelmetlen erőszak ellen: a két évvel ezelőtti One Man Can Change The World kisfilmjében már erős utalásokkal jelezte felháborodását az akkori kaotikus helyzettel kapcsolatban, ami sajnos a mai napig változatlan maradt. Ennek szükségét érezve készítette el legújabb videóját Jeremih közreműködésével, amely legutóbbi I Decided albumának következő kislemeze is egyben.

A kisfilmhez kapcsolódóan Instagramon is kifejtette véleményét a témával kapcsolatban, felbuzdulva a mindössze 15 éves dallasi fiatal, Jordan Edwards halálhírén. „Néhány hónappal ezelőtt forgattuk ezt a klipet, és nyomasztó, hogy ezek a jelentek a való életben is jelen vannak a mai napig… úgy, ahogy ezen a héten is történt; mindig azt mondják, mindannyiunknak van ereje ahhoz, hogy változást idézzünk elő. Ez egy belülről fakadó dolog… maga a belső fény” – nyilatkozta a detroiti zenész.

2017.05.08
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.