Meghalt Robert Miles

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Meghalt Robert Miles

Nagyítás

47 éves korában elhunyt az olasz trance-legenda, Robert Miles. Miles tragikusan halálhíre váratlanul érte a zenésztársakat és egész Olaszországot. A zenész legismertebb száma a '90-es évek egyik megaslágere, a Children volt.

A világhírű zeneszerző/DJ eredetileg Robert Concina néven látta meg a napvilágot Svájcban. 1994-ben robbant be a köztudatba, ekkor írta ugyanis legismertebb számát, a Childrent. A dal Miles első, 1996-ban megjelent Dreamland c. albumán is szerepelt, és 12 országban vezette a slágerlistákat. Szintén ezen az albumon volt hallható második single-dala, a Fable, mely a Childrenhez hasonlóan több változatban is felkerült a debütlemezre, mely azóta is a dream trance műfajának egyik meghatározó darabjának számít. A világszerte elért siker és népszerűség ellenére Miles viszonylag hamar háttérbe vonult, és producerként, illetve rádiósként tevékenykedett tovább.

Robert Miles halálát egy betegség okozta, ám ennél több részlet egyelőre nem ismert. A zenész Ibiza szigetén 2017. május 9-én hunyt el.

(DJ Mag/Wikipedia)

2017.05.10
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.