Megérkezett a fiatal Sheldonról szóló Big Bang Theory előzetese

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Megérkezett a fiatal Sheldonról szóló Big Bang Theory előzetese

Megkapta első előzetesét a Young Sheldon.

Mint ismeretes, az amerikai CBS csatorna még tavasszal berendelte sorozatnak a The Big Bang Theory spinoffját, a Young Sheldont, ami azt jelenti, hogy 13 rész már mindenképp el fog készülni belőle. A készítő az a Steve Molaro, aki már évek óta viszi az anyasorozatot, valamint Chuck Lorre, a TBBT készítője.

A Young Sheldon a 9 éves Sheldon Cooperről, azaz Jim Parsons The Big Bang Theorys karakteréről szól és Texasban játszódik. A műfaja családi komédia lesz, vagyis a főbb szerepekben Sheldon családjának tagjait láthatjuk majd. Érdekessége, hogy nem többkamerás lesz, hanem egykamerás. Ez azt jelenti, hogy nem élő közönség előtt színpadon felvett stílust képviselne, mint az anyasorozat, hanem filmszerűen rögzítettet, tehát nem kellene a nézők olykor elég idegesítő röhögését hallgatni a nézése közben.

A címszereplőt Iain Armitage alakítja majd, a család többi tagja: Lance Barber, Zoe Perry, Raegan Revord és Montana Jordan. A sorozat premierje szeptember 25-én lesz, és érdekessége, hogy a narrátora maga Jim Parsons lesz.

Tweet

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.