Május 22-én indul az új Twin Peaks-sorozat az HBO-n

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Május 22-én indul az új Twin Peaks-sorozat az HBO-n

Nagyítás

Minden idők egyik legforradalmibb és legnagyobb hatású sorozata huszonöt évvel azután folytatódik, hogy Amerika egyik különös, északnyugati városkájának lakóit ledöbbentette a gimnáziumi szépségkirálynő, Laura Palmer borzalmas meggyilkolása.

Kapcsolódó cikkek

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

David Lynch kivonul a Twin Peaks-sorozat folytatásából

Az új Twin Peaks írói és producerei az eredeti sorozat alkotói és executive producerei, David Lynch és Mark Frost voltak, az executive producer Sabrina S. Sutherland, a teljes évadot David Lynch rendezte.
A várva várt új szériában számos szereplő visszatér az eredetiből, köztük Kyle MacLachlan is Dale Cooper FBI-ügynök szerepében, mellettük pedig több új szereplőt is köszönthetünk majd. A 18 részes, egyévados exkluzív sorozat május 22-én egy kétórás premierepizóddal indul.
A hatvanperces részből álló sorozat kizárólag az HBO csatornákon és az HBO GO-n lesz látható Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában. Az eredeti első és második évad május 1-től szintén elérhető lesz az HBO csatornáin és az HBO GO-n.

2017.04.10
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.