Legikonikusabb dalával lép színpadra Celine Dion a Billboard díjátadóján

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Legikonikusabb dalával lép színpadra Celine Dion a Billboard díjátadóján

(forrás: facebook.com/celinedion)

Minden idők talán legismertebb filmzenéjét adja elő Celine Dion a május 21-én megrendezésre kerülő Billboard Music Awardson.

Linkek

Celine Dion

Kapcsolódó cikkek

Céline Dion új, francia nyelvű lemezt készített

Betörőt fogtak Celine Dionnál

Idén húsz éve, hogy bemutatták a Titanic című filmet Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszereplésével. A mozifilmmel párhuzamosan jubileumot ünnepelnek a betétdalok is, melyeknek legkiemelkedőbb gyöngyszeme a Celine Dion által felénekelt My Heart Will Go On című örökzöld ballada. Ez a dal is felcsendül majd a Bilboard-gála színpadán az aranytorkú énekesnő előadásában, aki nagy megtiszteltetésként élte meg a felkérést a rendezvény szervezőitől:
„Ez a dal sokat jelent számomra, és a karrieremben is kiemelkedő szerepet játszik. Hálás vagyok James Hornernek és Will Jenningsnek, hogy megalkották ezt a dalt, és lehetőséget biztosítottak számomra, hogy részese legyek a Titanicnak, a csodálatos filmnek, amelynek öröksége a jövő generációit is megérinti majd. Nagy megtiszteltetés, hogy előadhatom a Billboard Music Awards nemzetközi színpadán, a film 20. évfordulójának megünneplése során.”
(billboard.com)

2017.05.09
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.