Kódolatlan csatornák tavaszra a UPC-től

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kódolatlan csatornák tavaszra a UPC-től

Nagyítás

Április 10-24. között kódolatlan filmcsatornák várják a UPC Direct előfizetőit. A két hétig tartó kódolatlan időszak alatt a FilmBox Pak négy csatornája, a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a FilmBox Family és a FilmBox Plus lesz minden ügyfél számára ingyenesen elérhető.

Kapcsolódó cikkek

Szeptembertől Extra HD lesz a korábbi FilmBox HD-ből

Sikerfilmeket hoz a FilmBox Magyarországra és Romániába

A FilmBox három mozicsatornája is a DIGI kínálatába kerül

Új csatorna, új csapat – megérkezett a FilmBox Prémium

A kódolatlan időszak alatt a FilmBox Extra HD a 42-es, a FilmBox Premium az 55-ös, a FilmBox Plus az 56-os, míg a FilmBox Family az 57-es programhelyen válik elérhetővé minden UPC Direct előfizető részére, április 10., hétfő reggel 8 órától április 24., hétfő reggel 8 óráig.
Sikersorozatok és hollywoodi kasszasikerek a FilmBox Premium műsorán
A kódolatlan időszak április 10-én veszi kezdetét a Kémkölykök 4 című filmmel, amelyben Jessica Alba visszavonult szuperügynökként tér vissza a FilmBox Premium csatornára. A drámai alkotások kedvelőinek április 12-én érdemes a csatornára kapcsolniuk, ahol Claire Simmon’s történetét kísérhetik végig a Boldogság bármi áron című filmben.
A klasszikus történetek szerelmeseinek is kedvez ez az időszak. Érkezik minden idők egyik leghíresebb detektívpárosának modern feldolgozása a Sherlock című sorozatban. Mindemellett egy lenyűgöző dokumentumsorozat is debütál a csatornán Forest Whitaker, Laurence Fishburne (Mátrix-trilógia) és Jonathan Rhys Meyers főszereplésével. Az újraértelmezett, Gyökerek című sorozat az amerikai rabszolgakereskedelem idején játszódik, és egy jobb körülményekért küzdő család történetét tárja a tévénézők elé.
Akció és nyomozás a FilmBox Extra HD csatornán
Április 14-től a Szállító című akció- és kalandsorozat legújabb epizódjai gondoskodnak majd a megfelelő adrenalinszintről. Két nappal később, április 16-án Joseph Gordon-Lewitt a Don Jon című romantikus-drámában talál rendkívüli módon az igaz szerelemre.
Április 18-án a nézők bepillantást nyerhetnek egy gyilkossági ügyekben jártas detektív, Thomas Craven (Mel Gibson) magánnyomozásába A sötétség határán című thrillerben. Másnap, április 19-én egy Keira Knightley főszereplésével készült romantikus dráma, a Tegnap éjjel mutatja be egy óvatlan pillanatban meghozott döntés következményeit.

2017.04.10
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.