Kikerült a netre David Beckham jelenete az Arthur királyból

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kikerült a netre David Beckham jelenete az Arthur királyból

David Beckham is szerepel az Arthur királyban.

Guy Ritchie, a legvagányabb angol gengszterfilmek rendezője, aki modernizálta Sherlock Holmes-t és megújította a régimódi kémfilmek műfaját, ezúttal a legnagyobb angol mítosz alapján készített filmet. Az Arthur király – A Kard legendájában ráadásul egy nem feltétlenül színészi kvalitásairól ismert honfitársa, a focista David Beckham is szerepel, és az alábbi, magyar feliratos videó az ő forgatásáról készült.

A film szinopszisa a következő: "London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki.
Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Bergès-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law)."

Tweet

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.