Katy Perry és Nicki Minaj egy közös dalban

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Katy Perry és Nicki Minaj egy közös dalban

(forrás: idolator.com)

Ezúttal napjaink talán két legmegosztóbb popdívája rukkolt elő egy közös dallal, hogy kéz a kézben borzolják a kedélyeket a slágerlisták csúcsáig vezető úton.

Kapcsolódó cikkek

Katy Perry az American Idol új zsűritagja

Új kislemezborítójával kíván jó étvágyat Katy Perry

Szentháromság: Nicki Minaj, Drake és Lil Wayne egy videoklipben

Közös nyári dallal robbant a DNCE és Nicki Minaj

Elérkezett az idő, amelyre mindenki várt: Katy és Nicki egy közös dalban hallatja a hangját. Habár egy esetleges kollaboráció lehetősége már régóta a levegőben volt, a rajongók mégis sérelmezve élték meg, hogy a magánéletben is jó viszonyt ápoló kedvenceik még mindig nem készítettek közös duettet. A két sztár azonban most megtöri a csendet, a szó szoros értelmében; egy ütős, nyári klubhimnuszt hoztak létre, amely már első hallásra táncolásra buzdítja az embert.
Az elektronikus elemeket ötvöző dance-sláger Ms. Perry megjelenő Witness című nagylemezén kap helyet, ami az énekesnő immáron ötödik stúdióalbumaként lát majd napvilágot június 9-én. Az egyelőre kérdéses, hogy videoklip készül-e a Swish Swish című dalhoz, de ha igen, akkor biztosak lehetünk abban, hogy dupla dózisban ostromolnak majd minket színes hajkoronáikkal, extravagáns jelmezeikkel és polgárpukkasztó attitűdjükkel.
(billboard.com)

2017.05.19
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.