Indul a Konyhafőnök VIP az RTL Klubon!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Indul a Konyhafőnök VIP az RTL Klubon!

(forrás: RTL Klub/Sajtóklub)

Új fejezet kezdődik a Konyhafőnök történetében a mai naptól. Ezúttal ugyanis egytől egyig ismert emberek mérik össze főzőtudományukat, harcba szállva a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintos nyereményért.

Kapcsolódó cikkek

Március 27-én indul a Konyhafőnök Celeb!

Új zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubon

Bár a zsűri – Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos – változatlan, az ítészeknek határozott elképzelésük van arról, milyen konyhafőnököt keresnek.
„Nagyon fontos, hogy a versenyzők beleszeressenek abba az ételbe, amit készítenek. Ugyanannyira fontos a tálalás, mint az ízek vagy az állagok. Mi azt a konyhafőnököt keressük, aki képes a tőlünk tanultakat beépíteni az ételekbe, napról napra megújulni és fejlődni" – árulta el Wossala Rozina.
Sárközi Ákos is igyekszik minden részletre ügyelni. „Nemcsak azt fogom figyelni, hogyan mozgnak a konyhában, hanem azt is, hogyan tudnak új ízeket, állagokat megmutatni a tányéron. Én azt a konyhafőnököt keresem, aki alázatos, magabiztos és kellőképpen kreatív ahhoz, hogy mindig meglepjen egy új étellel" – osztotta meg zsűrizési szempontjait a séf, míg Fördős Zé bízik a versenyzők bátorságában.

(forrás: RTL Klub/Sajtóklub)(forrás: RTL Klub/Sajtóklub)

„Örülnék, ha kellően bevállalósak lennének a versenyzők és vagány ételeket tennének a zsűri elé. Bár ezúttal egytől egyig ismert emberek főznek, ez nem jelenti azt, hogy velük elnézőbbek leszünk, csak azért mert egy egész ország ismeri őket. A tét nem változott, ez továbbra is egy kőkemény verseny, kőkemény feladatokkal, így ezúttal sem leszünk vajszívűek” – mondta a gasztroblogger.
A Konyhafőnök VIP versenyének alakulását a mai naptól követhetik nyomon a nézők minden hétköznap, 18:55-től az RTL Klubon.
(RTL Klub/Sajtóklub)

2017.03.27
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.