Honlapkészítés – tippek a sikeres honlaphoz. – Önnek!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Honlapkészítés tippek, trükkök, a siker eléréséhez.

honlapkeszites-sikere

A honlapkészítés alapvetően Önön és választott útján múlik!

Honlapkészítés sikere… Ebben a cikkben azt szeretnénk elérni, hogy a honlap amelyet elkészít, vagy elkészíttet sikeres is legyen. Arra próbálunk rámutatni (és ezen van a hangsúly), hogy valójában a siker azon múlik, hogy mennyire lát a dolgok mögé. Lehet fél millió forint vagy akár negyvenezer forint az adott honlap, teljesen mindegy. Jogos lenne a kérdés “Ha mindegy, akkor miért van ekkora differencia?” Ez bizony tényleg jó kérdés, talán egy legközelebbi cikkünkben erre is kitérünk. Most nem is ez a téma.

A SEM, azaz a keresőmarketing lesz az egyik kulcs! Tartalom, tartalom és tartalom. Kell, és bizony elengedhetetlen eleme az adott oldalnak a tartalomkezelés. Csak írja be a Google keresőmezőbe hogy “Az első programozó” az első oldal 4-5. helyén megtalálja a Webgod cikkét. Tekintse ezt esettanulmánynak. Ezen cikk azt bizonyítja, hogy ha olyan publikációval rendelkezünk, melyre van “X” számú keresés, de kevés a letisztult, és tartalom gazdag írás, akkor a Google bácsi előre fog rántani.

“Ha ilyen roppant ügyesek vagyunk, akkor miért nem kerültünk a honlapkészítés szóval az elsők közé?” Ez nagyon egyszerű. Ezt a cikket 2017. márciusában írtuk. A Webgod 2017 január óta fut teljes gőzzel. Természetesen mi is optimalizálunk a Honlap, és honlap készítés, vagy honlapkészítés szavakra, de miután a Google teli van ezen kulcsszavakkal így nehéz az előre jutás. S azt is vegyük figyelembe, hogy mi nem költöttünk Adwords kampányra…

Egy kis érdekesség: Vajon azt tudta, hogy például Németországban kb 10 honlapkészítő cég van. Konkurensek figyelmébe szívesen ajánlanám a fenti mondatod, tudván, hogy ha nem értenek a Német mentalitáshoz, akkor hamar el is véreznek 😀 lehet próbálkozni 🙂

Nah akkor honlapkészítés sikerei… tényleg…

Az előszóban egy pár dolgot leírtunk, a lényeg Önnek az, hogy önön is múlik az egész honlap sikere, helyesebben az Ön választásán (ez lesz a második kulcs a sikerhez). A honlapkészítés a publikáción is múlik! Mi Bármiről tudunk cikket publikálni, de a publikáció csak egy dolog, egy cikknek bizony SEO szempontból is jónak kell hogy legyen. A siker azon is múlik, hogy az Ön kitartása meddig viszi előre. Vagy, ha megbíz minket, akkor mennyire szeretné “legyűrni” a konkurenciát.

Példaként: Van olyan ügyfelünk akinek elkészítettünk egy honlapot, de Ő fogta és az egészet átdolgozta, nem azért, mert rossz volt amit elképzeltünk, hanem azért mert foglalkozik a dologgal, kitartó és ügyes is! Tehát Ő egy minimális összegért cserébe közelebb került a honlapkészítés fortélyaihoz, választott “útat” magának amin azóta is jár. Megtetszett, és valóban kitartóan csinálja is. Bár SEM szempontokat figyelembe véve az oldala nagyon gyenge, de ha kérdése van akkor megkeres minket. Ha pedig azon a szinten lesz érdekelni fogja az is, hogy hogyan is kerülhet előre a keresőóriás rendszerében. Ha neked erre nincs időd, akkor is keress minket bátran, mi nagyjából mindenben tudunk segíteni.

A sikerhez viszont még egy dolog kell. Elképzelés a jövőre nézve (ez lenne a harmadik kulcs). Az nem elég, ha elkészül egy honlap aztán rá se nézünk többet, mint ahogy az se hogy Ön megpróbál egy-egy cikket írni, ami SEO szempontból nem túl optimális. Kell egy jövőkép is. Kell, az hogy céltudatosan építse oldalát … Velünk, közösen, Önért! Ez sem véletlen mottó a Webgod csapatnál.

keresomarketing-keresooptimalizalas

Keresőmarketing a honlapkészítés egyik sarkalatos pontja.

Honlap tartalom kezelés…

A honlap tartalma, mint fentebb is írtuk meghatározó lesz a későbbiekben. Lehet Webshop, (online bolt, vagy e-bolt), de lehet egy sima infó oldal is. Honlapkészítés elemei az OFF / ON page linkek, tartalmak, megfelelő modern kinézet és a reszponzívitás is. Sőt tovább megyünk… Ha Önnek egy merőben jó és új ötlete van, írja meg nekünk vagy hívjon minket, és amennyiben mi is úgy ítéljük meg akkor elkészítjük – akár referencia munkaként – a honlapot, úgy hogy a tartalomkezelést fogjuk csak számlázni önnek. A honlapért (a honlapkészítés díja tehát nem terheli önt) nem kérünk ebben az esetben pénzt. (ez az ajánlat ezen cikk publikálása után 2 hónapig tart! Tehát 2017, Június 1.-ig)

Legyen egy kihívás ez Önnek is. Azért is, mert a mai világban a Webnode, a Shoprenter, rengeteg tömeg honlapkészítés megoldást ajánl, potom pénzekért. Valójában nem csinálnak mást, mint adnak egy felületet, ahol el lehet készíteni a több ezer sablon oldal egyikét, és ha ez kész akkor magára is hagyja az embert. Közben azt ne feledjük el, hogy a WordPress, Drupal PHP-fusion mindezt ingyen kínálja önnek. Sokkal változékonyabb, és kiforrottabb rendszerrel!

A befolyt pénzeket marketingre költik (persze nem minden forintot), így akár a “honlapkészítés” szóra is előre kerülhetnek. Viszont ott nem kell várni segítséget, nem kell várni tippeket, sőt még csak pár soros híreket sem. Minden egyes oldal ami általunk ott készül, Őket mozgatja előre. De tévedés ne essék. Nem akarunk harcba kezdeni a Webnode-al. Sőt! Nem is tekintjük konkurenciának. Nem egyforma az ügyfélkörünk, így a fentebbiek, csak tájékoztató jellegűek, hogy mégis mire lehet számolni ha őket válassza az ember. Tehát segíteni szeretnénk hogy a megfelelő utat válassza. Azt ami önnek is valóban kézenfekvő, a jövőképet, a rendszert, a tartalmat is nézve…

Tehát akkor a honlapkészítés sikere…

Amennyiben minket választ akkor bizony Mi is Önt kerestük! Az olyan embert akinek akár honlapkészítés témában kérdései, ötletei, felvetései vannak! Önt, és csak Önt! Mert egyedi, mert valós, és mert nem akar “a szürkeségbe” esni! Honlapkészítés, SEM, cikk, Linképítés, mi ebben otthon vagyunk, és azt szeretnénk ha Ön is otthon lenne, legyen jövőképe, legyen elképzelése…

honlapkeszites-utjai

Induljon bátran el a honlapkészítés egyedi útján, a segítségünkkel!

… A honlapkészítés választott útja Önön fog múlni. Mi az egész fenti cikkben három alapvető utat adtunk meg (1, A honlapkészítés “mögé” látás, 2, Tartalom, 3, jövőkép) Nem rajtunk, csak azon az egyszerű választáson, amelyet épp most készül meghozni. A mérleg egyik felén a tömeggyártott halmozott oldalak hegye, a másikon az út mely egyedivé varázsolja az oldalát, és kiemelheti a konkurensei közül! Nem kötjük meg a kezét, nem mondjuk, hogy ne induljon el a másik irányba. Mi csak annyit mondunk, hogy ha ezen pár sor segítségével elértük azt, hogy elgondolkodjon a siker alapvető elemein, akkor már sokat elértünk!

Ha a honlapkészítés témában felkeltettük érdeklődését, bátran és persze bizalommal keresse a Webgod csapatát! Nem fogunk felszámolni horrorisztikus összegeket egy-egy ötletért, tippért amit esetleg önnek adunk. Egy dolog viszont nagyon fontos, ha honlapkészítés témakörben minket választ akkor, bízzon abban amit képviselünk, mint ahogy azt már sokan megtették Ön előtt!

Honlapkészítés és a Végszó…

Bátran írjon ránk, használja fiatalos lendületünket arra, hogy a honlapja valóban profi legyen, s a honlapkészítés ne egy szükséges “rossz”-ként fogalmazódjon meg önben. Hogy mennyiért is vállalunk honlapkészítés témában megrendeléseket… Meg fog lepődni… 🙂

______________________________________________ ___ __ _

Webgod – honlapkészítés sikerei avagy szemtől szembe a honlapkészítés lehetőségeivel…

The post Honlapkészítés – tippek a sikeres honlaphoz. – Önnek! appeared first on WebGod.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.