Hogyan legyél latin szerető

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hogyan legyél latin szerető

Ez a remek szereplőkkel teletűzdelt komédia lehet, hogy épp az ellenkezőjére tanít meg minket, mint azt a címe sugallja.

Hogy tetszett a Hogyan legyél latin szerető?

  • Tetszett, jó film.
  • Közepes lett.
  • Gyengén sikerült.
  • Még nem láttam.

Szavaz

Maximo már kisgyerekként elhatározta, hogy az lesz a célja, hogy nulla munkával a maximális kényelmi fokra juttassa el az életét. Ehhez pedig csak annyi kellett, hogy kívánatos latin csődörként megállapodjon egy pénzes öregasszony mellett, akinek halála esetén szép summa üti a kezét. De persze addig is arany az élete, amíg él a felesége. Gond csak akkor adódik, amikor a 80 fölötti hölgy fiatalabb társat szerez be maga mellé, így Maximo minden tudás és pénz nélkül az utcára kerül.

Alapjáraton nincs gond a filmmel, köszönhetően annak, hogy a főhős bármennyire is egy haszonleső semmirekellő, egy szerethető karakter. Még akkor is, ha tényleg idióta módon viselkedik. És még az sem nyírja ki a Hogyan legyél latin szeretőt, hogy valójában nem róla szól, hanem inkább kapcsolatáról a 10 éves unokaöccsével, hiszen ő az, akinek célja eltanulni a dzsigolóság művészetét. Persze a pocakot eresztő egykori menő csávó is kitesz azért magáért, még ha ki is jött a gyakorlatból.

A gyerekszál szerencsére nem húzza le a filmet, a végeredmény pedig meglepetésre nem vállalhatatlan, hanem érzelmes és tanulságos. Oké, kissé hollywoodias, de mivel a kezdést követően a néző nem feltétlenül erre számít, ezért kellemes meglepetésnek is tekinthető. De ettől még a Hogyan legyél latin szeretőt a helyenként kifejezetten élvezhető középszertől és a limonádéságtól csak az menti meg, hogy tele van ismert arcokkal a kisebb mellékszerepekben, akik kitesznek magukért.

Tény, hogy ha a film egy kicsit merészebb mert volna lenni, akkor sokkal jobban járhattunk volna vele. Így elnézegeti az ember, elmereng egy-egy elbénázott poénon, hogy vajon a forgatás alatt senki sem szólt a rendezőnek, hogy ez vagy az nem működik, míg amikor betalálnak, akkor jót röhöghetünk. Azonban bármi is az aránya szemünkben a luftoknak és a találatoknak, abban biztosak lehetünk, hogy pár nappal később már nem nagyon fogunk emlékezni arra, hogy valaha is láttuk volna a filmet. Ez mondjuk az újranézés esetében nem hátrány, egyébként viszont…

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Hogyan legyél latin szerető (How to Be a Latin Lover)

magyarul beszélő, amerikai komédia, 116 perc, 2017
12 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Ken Marino
forgatókönyvíró: Jon Zack, Chris Spain
operatőr: John Bailey
zene: Craig Wedren
producer: Eugenio Derbez, Ben Odell
szereplők:
Eugenio Derbez (Maximo)
Raphael Alejandro (Hugo)
Salma Hayek (Sara)
Kristen Bell (Cindy)
Raquel Welch (Celeste)
Rob Corddry (Quincy)
Rob Lowe (Rick)

Tweet

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.