Havas Dóra megnyitja álmai cukrászdáját a TV Paprikán

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Havas Dóra megnyitja álmai cukrászdáját a TV Paprikán

(forrás: TV Paprika)

Havas Dóra megsüti az álmait, és erre a nézőket is megtanítja. A népszerű gasztroblogger legújabb műsorában azoknak az édességeknek az elkészítését mutatja be, melyek a legkedvesebbek számára.

Április 15-én a TV Paprikán indul a Havas Dóra: Álmaim cukrászdája, mellyel a húsvéti készülődéshez is ihletet ad. A műsorban Havas Dóra olyan édességek elkészítésébe vezeti be a nézőket, amelyek az ő álom cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. A receptek mellett most is számtalan apró trükköt, praktikát mutat, melyekkel még azokat is meggyőzi arról, hogy sütni muszáj, akik eddig meg sem merték próbálni. A műsorból kiderül, mindent meg lehet sütni otthoni körülmények között is. A hagyományos, családi receptek mellett azokba a francia és amerikai süteményekkel is érdemes kísérletezni, amelyekről legtöbbünk azt gondolja, szinte lehetetlen elkészíteni.
A sorozat azért ezt a címet kapta, mert az egész életem egy képzeletbeli cukrászda: nagyon szeretek sütni, megnyugtat, kényeztet a sütés és a sütievés is. Ennek ellenére, egyáltalán nem szeretnék cukrászdát nyitni, szeretem azt, hogy számomra ez nem kényszer vagy kötelező feladat, hanem igazi élmény – árulta el Havas Dóra.
Április 15-től hétvégente – szombaton és vasárnap – duplarésszel, 15 órakor indul a Havas Dóra: Álmaim cukrászdája.

2017.04.11
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.