Fényjáték és komolyzene a Bazilikánál

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fényjáték és komolyzene a Bazilikánál
ZEnergia – Szent István tér, május 21. 20:30

Nagyítás

Az MVM a tavalyi sikerkoncert után újra megrendezi a ZEnergia névre keresztelt komolyzenei szabadtéri zongorakoncertet, hogy egyedülálló kulturális élményt nyújtson a nagyközönség számára. Az est során Balázs János Junior Prima- és Liszt-Díjas zongoraművész kápráztatja el virtuóz játékával a zenekedvelőket.

Linkek

További információ

Az impozáns Szent István Bazilika új köntösbe öltözik a lenyűgöző fényfestéssel, a zeneszót kísérő fényjáték művészien kapcsolja össze a múltat és a jelent, egészíti ki a muzsikát. A május 21-én, vasárnap 20:30 órakor kezdődő esti koncerten Balázs János tolmácsolásában hallhatjuk Beethoven, Chopin, Liszt, Saint-Seans és Debussy legismertebb darabjait, valamint Cziffra György és az előadó zongoraművész saját átiratait. A klasszikus zeneművek mellett Balázs János igazi meglepetés produkcióval is készül a közönség számára, amelyben a klasszikus és a populáris zene vérpezsdítő ötvözetét hallhatják a koncertre látogatók.
Az MVM Zrt. – az előző évi kezdeményezéshez hasonlóan – most is figyelmet fordít a jótékonykodásra, a koncertre kilátogatók jegyeik megvásárlásával az UNICEF munkáját támogatják.

2017.05.09
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.