Eszeveszett házibuli Zayn Maliknél

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eszeveszett házibuli Zayn Maliknél

(forrás: facebook.com/zayn)

Megérkezett Zayn Malik és PartyNextDoor vadonatúj közös dalának klipje, amelyben az énekes megmutatja, hogy milyen is az, ha egy huszonéves popsztár belecsap az éjszakába.

Kapcsolódó cikkek

Zayn Malik új dalt tett közzé a Mind Of Mine albumról

Zayn Malik első saját dallal jelentkezik

Először szólalt meg Zayn Malik a One Direction-ből való kilépése óta

Zayn Malik kiszállt a One Direction együttes ázsiai turnéjából

Az egykori One Direction-tag PartyNextDoorral társulva készítette el új kislemezét, amely hamarosan megjelenő albumának előfutárként látott napvilágot március végén. A Still Got Time egy könnyed, felüdülést hozó popsláger, amely nagy eséllyel a nyári partyk egyik alaphimnuszává nőheti ki magát. Zayn valószínűleg ezt az életérzést szerette volna visszaadni a dalhoz készített kisfilmben, amelyet egy teljes éjszakán át forgattak az énekes angliai lakásában.

A felvételek egy ténylegesen megtörtént buli emlékképeit sorakoztatják fel, ahol aztán nem volt hiány semmiből; félmeztelen táncosnők, temérdek mennyiségű alkohol és gyárkéményként pöfékelő tinédzserek bukkannak fel a vintage hangulatú videóban. A szólóban is sikeres énekes az új klippel is igen nagy nézettségre számíthat, ugyanis a szám dalszöveges videója mindössze pár hét alatt több mint 11 milliós nézettséget hozott.
(BreatheHeavy.com, Billboard)

2017.04.24
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.