Érkezik az ex-Fifth Harmony-tag debütáló albuma

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Érkezik az ex-Fifth Harmony-tag debütáló albuma

(forrás: kiddnation.com)

Nem sokáig tétlenkedett napjaink legsikeresebb lánybandájának egykori énekesnője, Camila Cabello, aki pár hónappal a zenekarból való kiválása után máris saját szólóalbummal jelentkezik.

Linkek

Camila Cabello/Facebook

Camilla 2016 decemberében jelentette be, hogy otthagyja a Fifth Harmony együttest, és ezentúl szólóban folytatja tovább a zenélést. A döntés valós miértje a mai napig tisztázatlan, de a hírek szerint a csapat profitorientált menedzserének embertelen bánásmódja volt az, amely erre a lépésre sarkalta a tehetséges énekesnőt. A minidíva a történtek ellenére nem dugta homokba a fejét, sőt: gőzerővel folytatta önálló lemezének készítését, amelynek munkálatai még a csapattal töltött időszakban megkezdődtek.
A The Hurting, The Healing, The Loving névre keresztelt album megjelenésének időpontja még nem nyilvános, de az már biztos, hogy a korongot felfuttató első kislemez május 19-én lát majd napvilágot. „Az album az utam történetét meséli el, hogy hogyan jutottam el a sötétségből a fénybe, hogyan találtam rá önmagamra egy elveszett időszak után” – nyilatkozta Camilla.
(breatheheavy.com)

2017.05.15
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.