Christina Aguilera, a két lábon járó hangulatjel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Christina Aguilera, a két lábon járó hangulatjel

Nagyítás

Az aranytorkú énekesnő is szerepet kapott a nyáron mozikba kerülő Emoji-filmben, amelyben az egyik énekes-karakter hangjaként debütál majd szinkronszínészként.

Linkek

Christina Aguilera

Énekesnő, színésznő, divatikon, reklámarc – az évek során már rengeteg szerepben láthattuk Christina Aguilerát, aki most egy újabb oldalát mutatja meg a nagyérdeműnek. A szőke díva ezúttal nem a betétdalok által, hanem egy animált karakter élő hangjaként szólal majd meg a mozivásznon: őt érte a megtiszteltetés, hogy hangját kölcsönözheti az Emoji-film Akiko Glitter nevű figurájának, akivel nagyon könnyedén azonosulni tudott a saját elmondása szerint. „Nagyon kedvelem Akiko Glitter karakterét, mivel annyira szabadelvű és életrevaló. Úgy éli az életét, ahogy én is szeretem kifejezni magam” – áradozott Ms. Aguilera.
A 36 éves popsztár jelenleg több projekten is tevékenykedik, ugyanis már javában forgatja a Zoe című romantikus filmet, ezekkel párhuzamosan pedig gőzerővel készíti nyolcadik nagylemezét, amely a tervek szerint még idén a boltok polcaira kerül.

2017.05.16
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.