Bepótolja elmaradt világ körüli turnéját Janet Jackson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bepótolja elmaradt világ körüli turnéját Janet Jackson

(fotó: Janet Jackson/Facebook)

Az amerikai poplegenda egy személyes videoüzenetben jelentette be, hogy megtartja tavaly lemondott koncertjeit az immáron új néven futó State of the World Tour keretein belül.

Kapcsolódó cikkek

Janet Jackson gyereket vár

Janet Jackson lemondta összes európai koncertjét

Hangszálműtét vár Janet Jacksonra

Kiakadtak Janet Jackson rajongói

A tavalyi évben szélviharként söpört végig a médián a hír, amikor Janet Jackson egészségügyi okokra hivatkozta nemcsak elhalasztotta, de le is mondta az összes korábban meghirdetett fellépését. Egyes források szerint egy komolyabb műtéti beavatkozást kellett végrehajtani rajta, és orvosi nyomás hatására sztornózták az énekesnő legutóbbi lemezét népszerűsítő The Unbreakable című turnéját.
ichael Jackson húga azonban ígéretének eleget téve nem feledkezett meg rajongóiról, és egy év kihagyás után úgy döntött, hogy visszatér a színpadra. „Folytatom a turném, ahogy ígértem. Nagyon izgatott vagyok emiatt. Úgy döntöttem, a turné nevét is megváltoztatom State of the world-re, ami nem a politikára utál. Sokkal inkább az emberekről, a világról, a kapcsolatokról és a szeretetről szól" – nyilatkozta az ötvenéves popsztár. A koncertsorozat első állomása Lousianában lesz szeptember 7-én.
(BreatheHeavy.com)

2017.05.02
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.