Az égig emelkedik új klipjében Harry Styles

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az égig emelkedik új klipjében Harry Styles

(forrás: rollingstone.com)

Megérkezett az immáron szólóban tevékenykedő Harry Styles legújabb videoklipje, amelyet az április elején megjelentetett visszatérő kislemezéhez forgatott le.

Kapcsolódó cikkek

Hivatalosan is megkezdődött Harry Styles szólókarrierje

Niall Horan lekörözi Harry Stylest

Harry Styles szólókarrierbe kezd

Harry Styles-nak szerepet ajánlott Christopher Nolan

5 tény, amely a One Direction végét jelzi

Néhány rajongó égi jelenésként élte meg a látványt, amikor egy hónappal ezelőtt Harry Stylest egy helikopterből kilógatva kapták lencsevégre Skócia felett. Mint kiderült, a nem hétköznapi mutatvány egy klipforgatás kapcsán valósult meg, melynek végeredménye már a nagyérdemű számára is megcsodálható.

Május 8-án debütált az énekes Sign of the Times dalának kisfilmje, amelyben Harry természetfeletti erőkkel felruházva jelenik meg: vízen jár, lebeg, majd egészen a felhők fölé emelkedik. A klip valószínűleg nagy promóciót eredményez majd a tinisztár saját magáról elnevezett első önálló lemeze köré, amely a tervek szerint május 12-én már hallgatható lesz. Úgy tűnik, Mr. Styles a One Direction nélkül is sikeres karriert fut majd be, ezt példázza a pár napja meghirdetett világ körüli turnéja is, melynek összes koncertje percek alatt telt házas esemény lett.
(rollingstone.com)

2017.05.08
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.