Az AMC saját gyártású sorozata ismét világpremierként tér vissza

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az AMC saját gyártású sorozata ismét világpremierként tér vissza

(forrás: AMC)

A Fear the Walking Dead június 5-én folytatódik. Hajnali 3 órakor – egy időben az amerikai bemutatóval – eredeti nyelven, majd ugyanaznap este 22:00 órakor már magyar szinkronnal követhető az új évad minden izgalma az AMC csatornán.

Kapcsolódó cikkek

Budapesten forgatja legújabb sorozatát az AMC

Országos tévépremier az AMC-n – Jön a Breaking Bad 5. évada!

Évtizedes hiányt számol fel az AMC új sorozata

Az évad első fele 8 részből áll majd. A premier és a félévadzáró is dupla részes lesz, a 3. évad felének záró epizódjait július 10-én vetíti az AMC.
A Fear the Walking Dead 3. évada jelenleg is forog a mexikói Baja Studiosban. A 3. évadban a főszereplő családok drámája az amerikai-mexikói határon indul. A gyakorlatilag világvégét megélt karakterekre elképesztő feladat vár: meg kell próbálniuk újraépíteni nem csupán saját családjukat, de a társadalmat is. Madison és Travis újra együtt folytatják útjukat, Nick és Luciana egyelőre megmenekültek a haláltól, Ofelia fogságban van – de életben tud-e maradni?
A Fear the Walking Dead 3. évadához állandó szereplőként csatlakozik Dayton Callie (Sons of Anarchy – Kemény motorosok, Deadwood), Daniel Sharman (The Originals/A sötétség kora) és Sam Underwood (The Following/Gyilkos hajsza), akik az Otto családot alakítják.

2017.04.04
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.