Áprilisban jön az Outcast második évada!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Áprilisban jön az Outcast második évada!

(forrás: FOX)

Robert Kirkman ördögűzős sorozata új évaddal folytatódik. Az Outcast évadnyitó epizódját a magyar FOX több országot megelőzve, az elsők között tűzi műsorára április 3-án este, a The Walking Dead fináléja után.

Kapcsolódó cikkek

Új szereplőkkel folytatódik az Outcast

A Facebook Live-on mutatkozik be az Outcast című sorozat

Az Outcast sorozat Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul, és egy démoni megszállottsággal küzdő férfi, Kyle Barnes életét mutatja be. A FOX Networks Group által gyártott, és világszerte (kivéve az Egyesült Államokban) a FOX csatornán bemutatott sorozat első évada több millió nézőt ültetett a képernyők elé.
A második évadban tovább sokasodnak a természetfeletti jelenségekhez kapcsolódó rejtélyek Rome városában. Miközben a Kyle Barnest kínzó megszállottság egyre terjeszkedik, a férfi mindent megtesz szerettei védelme érdekében. Ám a túlvilági fenyegetés jóval nagyobb, mint korábban gondolta. Miközben felfedezi saját múltjának kísérteties titkait, már nem csak önmagáért, hanem az egész városért harcba kell szállnia. A sorozatban Patrick Fugit alakítja Kyle Barnest, a válaszokat és a megváltást kereső férfit, aki elmenekül szeretteitől, hogy megóvja őket a még nagyobb fájdalomtól. Philip Glenister játssza Anderson tiszteletest, a szerencsejátékos és alkoholista nyugat-virginiai prédikátort, aki Isten katonájának tartja magát a Földet ellepő gonosz ellen vívott szent háborúban.

(forrás: FOX)(forrás: FOX)

„Az Outcast nemcsak egy démonaival harcoló férfi története, hanem azt is bemutatja, miként küzdenek meg az emberek a szélsőséges körülményekkel szeretteik védelme érdekében, miközben a körülöttük lévő világ egyre sötétebbé, gonoszabbá, és kiszámíthatatlanabbá válik” – mondja az alkotó, Robert Kirkman, aki az Outcastban ugyanolyan hitelesen és átütően mutatja be a démoni világot, ahogy a zombiapokalipszist elhozta a The Walking Dead sorozatban.
A minden pillanatában feszült műsor sok borzongást ígér a horrorrajongóknak. Az Outcast második évada 2017 áprilisában indul a világ 125 országában, ám a magyar nézőkhöz – számos országhoz képest – korábban, már április 3-án megérkezik, és közvetlenül a The Walking Dead évadzáró epizódja után, 23 órakor debütál.


2017.03.27
|Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.