A világon mindenkit bepaliztak a Halálos iramban 8-cal, csak Amerikát nem

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A világon mindenkit bepaliztak a Halálos iramban 8-cal, csak Amerikát nem

Hihetetlen nagyot tarol a Halálos iramban 8.

Valamiért sokan azt hitték, hogy Paul Walker halála szerepet játszott abban, hogy a Halálos iramban 7 minden idők harmadik legsikeresebb filmjévé vált – így próbálták nyugtatni magukat, hogy az akciófilm másképp nem érhetett volna ekkora magasságokba. Azonban a nyolcadik rész bebizonyította, hogy a sikernek csakis egy oka van: a nézők szeretik a franchise-t, és azt bizony még azok is nézik, akik nincsenek érte annyira oda.

Most épp annak apropóján írunk a Halálos iramban 8-ról, hogy Amerikán kívül bevétel tekintetében pár hét alatt megelőzte a Bosszúállók mindkét epizódját, és már most minden idők hetedik legsikeresebb filmje ebben a viszonylatban. A 957,3 millió, Amerikán kívül befolyt dollár hétvégére annyira meg fog nőni, hogy a Harry Potter 8 elé kerüljön a film, és akkor már csak a Jurassic World (1,019 milliárd) és a Star Wars: Az ébredő Erő (1,131 milliárd dollár) fog a film és a hetedik rész között állni.

A legérdekesebb a film szereplésében, hogy míg Amerikán kívül minden idők egyik legsikeresebb filmje, Amerikában jelenleg az örökranglista 163. helyén foglal helyet 209 milliós bevétellel. Úgy tűnik, az amerikaikat annyira nem győzték meg a korábbi részek és a reklámok.

Tweet

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.