Jelentkezés itt!Műsorvezetőket keres a rádió!Bővebben itt: Leírás

Nagy Feró után most Ganxsta Zolee-t égeti le az RTL Klub

Nagy Feró után most Ganxsta Zolee-t égeti le az RTL Klub

Nagyítás

Nagy Feró után újabb sztár vállalta be, hogy a piacvezető kereskedelmi csatornán, az RTL Klubon égessék az USA-ban óriási népszerűségnek örvendő Roast műsor keretei között. A célkeresztben ezúttal is egy vagány rocker-rapper lesz: Ganxsta Zolee.

Linkek

További információ

Kapcsolódó cikkek

Új műfajjal, a Roasttal újít az RTL Klub

Öt év kihagyással vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Roast, ráadásul hosszú idő után most lesz újra főműsoridőben 18-as karikával látható tartalom a piacvezető kereskedelmi csatornán.
A roast műfaj egyébként a stand up comedy kistestvére, lényege, hogy egy-egy közismert személyiséget „szeretetből” atomjaira szednek szét a sztárok. Az USA-ban évtizedes hagyománnyal bíró műfajban olyan sztárok járták meg önként a poklot, mint Donald Trump, Frank Sinatra, Quentin Tarantino, Pamela Anderson, Charlie Sheen vagy éppen Justin Bieber.
A roastmester, vagyis Kovács András Péter vezetésével az égetők persze nemcsak a célszemélyt, hanem egymást is megtalálják, így cinkelésben, savazásban, odapörkölésben abszolút nem lesz hiány, annak ellenére, hogy mottójuk a „csak azt égesd, akit szeretsz” lesz.
Ganxsta Zolee munkássága előtt olyan pörkölőművészek tisztelegnek majd, mint a Showder Klub humoristái, Kiss Ádám, Dombóvári István, Kormos Anett, Benk Dénes. De égetni fog Hajós András, Hajdú Péter és a Story Extra műsorvezetője, Szabó Zsófi is.
Az új Roast szeptember 2-án, este 22 órától lesz látható az RTL Klubon, melyből néhány részlet már most bemutatja, mire számíthat Ganxsta Zolee Hajdú Pétertől, Hajós Andrástól, Dombóvári Istvántól, Kiss Ádámtól vagy éppen Benk Dénestől.
(RTL Klub/Sajtóklub)

2017.08.11
|Leave a Reply