Jelentkezés itt!Műsorvezetőket keres a rádió!Bővebben itt: Leírás

Ben Stiller tévésorozatot forgat

Ben Stiller tévésorozatot forgat

Ben Stiller A 40 az új 20 c. filmben

Ben Stiller nyolcepizódos tévésorozatot forgat, amelyben az Oscar-díjas Benicio del Toro és Patricia Arquette is szerepet vállalt – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Kapcsolódó cikkek

Ismerje meg Ben Stiller családját!

Brad Pitt produkciós cégével Ben Stiller új komédiáján dolgozik

Hivatalos: Ben Stilleré a világ legnagyobb szelfibotja!

Az Escape at Clinton Correctional című börtöndrámát egy 2015-ben megtörtént eset alapján rendezi meg Stiller. Két éve ugyanis Richard Matt és David Sweat, akik a szigorúan őrzött New York-i büntetés-végrehajtási intézetben töltötték szabadságvesztésüket, összeszűrték a levet egy női alkalmazottal és a segítségével szöktek meg a börtönből.
Del Toro játssza Matt szerepét, Arquette pedig Tilly Mitchellt személyesíti meg, aki a börtön fodrászatát vezette. A sorozat forgatókönyvét Brett Johnson (Mad Men – Reklámőrültek) és Michael Tolkin írja. A két szerző egyúttal executive producere is lesz a szériának Bryan Zuriff (Steve Jobs), Michael De Luca (A szürke ötven árnyalata), valamint Nicky Weinstock társaságában.
Arquette a Sráckor című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az amerikai filmakadémia díját, Del Toro pedig, aki mostanában a Sicario folytatásban, a Soldadóban forgatott, és a Star Wars: Az utolsó Jedik című produkcióban is szerepel, a Traffic című filmért vehette át Oscar-díját 2001-ben.
(MTI)

2017.05.09
|Leave a Reply