Jelentkezés itt!Műsorvezetőket keres a rádió!Bővebben itt: Leírás

Érkezik a Blöff című sorozat Rupert Grinttel a VIASAT6-ra

Érkezik a Blöff című sorozat Rupert Grinttel a VIASAT6-ra

(forrás: VIASAT6)

Guy Ritchie Blöff című filmjével beírta magát a filmtörténelembe. A film 17 év alatt igazi klasszikussá vált, ismert idézetekkel és szereplőkkel, akiket hamar a szívébe tud zárni a néző. 2017 egyik legnagyobb dobása, hogy a filmből sorozat készült Rupert Grint főszereplésével.

Kapcsolódó cikkek

Áprilisban indul az Exek az édenben a VIASAT3-on

Februárban érkezik 2016 legnagyobb meglepetése a VIASAT3-ra

Az első évad, azonos címmel, Magyarországon először a VIASAT6 műsorán lesz látható május 25-től. A további epizódok csütörtökönként 22.00-kor tekinthetők meg a csatorna műsorán.
A sorozat, melynek csupán pár héttel ezelőtt volt a világpremierje, a nagy sikerre való tekintettel már meg is kapta a második évadra szóló berendelést. A VIASAT6-on most bemutatásra kerülő első, tíz epizódból álló évad, csakúgy, mint népszerű elődje, egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat eltulajdonítva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe. A tét magas: vagy hamar beletanulnak a londoni alvilág erkölcstelen cselszövéseibe, ahol hitvány zsaruk, romák, nemzetközi gengszterek és helyi gazemberek lesik minden lépésüket, vagy azonnal belebuknak és halál fiai.
(forrás: VIASAT6)(forrás: VIASAT6)

A főszerepet a Harry Potterből ismert Rupert Grint játssza, mellette még feltűnik Dougray Scott (Mission: Impossible II.), Tamer Hassan (A futball faktor), Ian Gelder (Trónok harca), Luke Pasqualino (Snowpiercer – Túlélők viadala) és Juliet Aubrey (Az elszánt diplomata) is. A sorozat mindent ígér, amit elvárhatunk tőle: lesz bunyó, vér, lövöldözés, kisstílű gengszterek, nők, gyémántok és színes karakterek.

2017.05.04
|Leave a Reply