Jelentkezés itt!Műsorvezetőket keres a rádió!Bővebben itt: Leírás

Így készül az olaszos karácsonyi menü Jamie Oliver konyhájában

Így készül az olaszos karácsonyi menü Jamie Oliver konyhájában

NagyĂ­tĂĄs

Jamie Oliver imádja a karácsonyt. A brit sztárszakács már vagy 20 éve készíti az ünnepi menüt a családjának. Az évek során megtanulta, hogyan segítsen abban, hogy nézői, olvasói karácsonyi lakomája is épp olyan tökéletesen sikerüljön, mint az övé. Vadonatúj ünnepi műsorában bemutatja, hogyan készíthetők el egyszerűen az ünnepi lakoma alapjai.

KapcsolĂłdĂł cikkek

Havas DĂłra megnyitja ĂĄlmai cukrĂĄszdĂĄjĂĄt a TV PaprikĂĄn

Mindannyiunkhoz hasonlóan Jamie is szeretne annyi időt barátaival és családjával tölteni a nagy napon, amennyit csak lehet. Célja ezért, hogy ünnepi menüt állítson össze, aminek elkészítésével nem kell órákat tölteni a konyhában.
Idén Jamie a brit klasszikusokat olasz ízekkel fűszerezi meg. Vadonatúj, Jamie olasz karácsonya című műsorának egyes jeleneteit a lenyűgöző észak-olaszországi Aosta-völgyben forgatták, ahol régi barátjával, a híres olasz séffel, Gennaro Contaldóval olyan pompás ünnepi recepteket készített, amelyekkel mi is olaszossá varázsolhatjuk a karácsonyi ünneplést.
(forrĂĄs: TV Paprika)(forrĂĄs: TV Paprika)

A reflektorfényben az olaszos pulyka és a klasszikus porchetta áll majd, de lesznek előételek, zöldségek, édességek és italok is, mind-mind finom olaszos beütéssel.
Jamie olasz karĂĄcsonya – premier december 7-ĂŠn 20 Ăłrakor a TV PaprikĂĄn.

2017.12.06
|Leave a Reply