Jelentkezés itt!Műsorvezetőket keres a rádió!Bővebben itt: Leírás

Lana Del Rey: Lust For Life

Nagyítás

[ pop ]
Július 21-én debütált az indie-pop hercegnő, Lana Del Rey legújabb stúdióalbuma. A Lust For Life névre keresztelt lemezt az énekesnő albumpalettájának legkülönlegesebb színfoltjaként tartják számon, mert merőben különbözik az eddig megszokott stílusától.

Kapcsolódó cikkek

Lana Del Rey: „A szabadság és a könnyedség érzése jellemzi a jelenem”

Szabadság, szerelem: debütált Lana Del Rey új videoklipje!

Nagy sikernek örvend Lana Del Rey és a The Weeknd szerelemgyereke

Ms. Del Rey eddigi diszkográfiáját egy meglehetősen sötét, melankolikus, olykor már depresszív érzelemvilág kísérte végig, az új szerzeményekben azonban ennek nyomát sem találni. A koncepcióváltás mögött a díva tudatos döntése áll. Elmondása szerint szeret megújulni és mindig az adott érzései szerint alkotni; ennek fényében határozott úgy, hogy ezúttal a boldogságát szeretné prezentálni közönsége felé. Ugyanis életének azon szakaszába lépett, amikor végre megtanulta elengedni a múltat, és csak a pillanatnak él. Ezt a fajta élni akarást tükrözik a korongról elsőként megjelenő Love és Lust For Life kislemezek is, amelyek nemcsak Lana karrierjébe, de a megszürkülni látszó popzenei kavalkádba is virágzást hoztak.
A ’60-as évek hangzásvilágát életre keltő dalcsokor a közreműködők szempontjából is izgalmas projektnek bizonyult, ugyanis ez volt az első alkalom, hogy a Summertime Sadness dalos pacsirtája neves előadókat kért fel szerzeményeinek megalkotásához. Így többek között olyan világhírű zenészek hallatják a hangjukat a lemezen, mint a The Weeknd, A$AP Rocky, Playboi Carti, Stevie Nicks, illetve Sean Ono Lennon.

Összességében elmondhatjuk, hogy az új Lana Del Rey-album tökéletes „csendestársa” lesz a romantikus nyárestéknek, hiszen misztikus hangulata azonnal rabul ejti hallgatóját, és tanúbizonyságot tesz a lemez címadó dalának átvitt értelemben vett mondanivalójáról: nincs többé sötétség, csak felhőtlen égbolt.
Kiadó: Universal Music
Ferencz Sándor
2017.07.24
|

Leave a Reply