Jelentkezés itt!Műsorvezetőket keres a rádió!Bővebben itt: Leírás

Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt!

Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.17 Kovács Gergely

Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt!

Koronázási Szertartásjáték 2017 – III. Vak Béla Koronázási Szertartása a Koronázási Ünnepi Játékok részeként.

Egyedülálló rendezvénnyel tisztelgett államalapító királyunk előtt Székesfehérvár a múlt évben. 2017. augusztus 18-án és 19-én Koronázási Ünnepi Játékok 2017-es műsorának csúcspontja egy nagyszabású színházi előadás lesz, idén éppen Könyves Kálmán Koronázási Szertartása.
Az ősi koronázóváros páratlan rendezvénysorozata hagyományteremtő szándékkal jön létre, évről évre történelmünk egy-egy sorsfordító alakjának életét és korát állítja középpontba. Idén László király a főszereplő: az összművészeti fesztivál feltámasztja azt az ünnepet, amely Székesfehérvár legősibb, legszentebb hagyománya.
A Koronázási Ünnepi Játékok csúcspontja III. Béla király Koronázási Szertartása. Grandiózus díszletek között, modern látványtechnikával, több mint száz fellépővel, kórusok, táncosok, színészek és civilek közreműködésével valósul meg a színházi előadás. A magyar királyok egykori koronázótemploma, a Nagyboldogasszony-bazilika helyén, Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán Kálmán koronázásának szakrális ünnepe elevenedik meg. Az oratorikus mű korhű tiszteletadás történelmünk nagyszerű korszaka előtt.
Online jegyvásáráslás ide kattintva!
Dátumok, helyszínek
2016.08.18 21:00 – Székesfehérvár
2016.08.19 21:00 – Székesfehérvár

Leave a Reply